Laatste nieuws

Aanleg glasvezelnetwerk officieel van start in Kralingen

L2Fiber Rotterdam is gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk voor Rotterdam. Op maandag 10 december ging in Kralingen de symbolische eerste schop in de grond. De komende jaren gaat L2Fiber Rotterdam de gemeente Rotterdam wijk voor wijk van glasvezel voorzien.

1 minuut lezen

Heel Rotterdam krijgt glasvezel: project van start in Kralingen (persbericht gemeente Rotterdam)

Het bedrijf L2Fiber Rotterdam is van start met de aanleg van glasvezel in Kralingen. Dit is slechts het begin van een omvangrijk project. Het bedrijf gaat wijk voor wijk glasvezel aanleggen in de hele gemeente Rotterdam.

1 minuut lezen

Goed nieuws! Kralingen-west krijgt glasvezel

Goed nieuws! Kralingen-west krijgt als eerste wijk in Rotterdam een nieuw glasvezelnetwerk. Dit betekent dat iedereen in Kralingen-west een gratis glasvezelaansluiting in huis kan krijgen.

1 minuut lezen

'Schotse miljardair gaat glasvezelnet in Rotterdam financieren'

De Schotse miljardair Irvine Laidlaw gaat ruim €200 mln investeren in de aanleg van glasvezel in de gemeente Rotterdam. In vijf jaar tijd krijgen daarmee alle 300.000 huishoudens en bedrijven in de stad aansluiting op snel breedbandinternet.

1 minuut lezen

'Heel Rotterdam moet aan de glasvezel'

Over vijf jaar zijn alle Rotterdamse huishouden voorzien van glasvlezel. Als het aan L2Fiber ligt tenminste. Oprichter Oscar Kuiper begrijpt best dat mensen sceptisch zijn over die ambitie. ,,Maar we gaan het écht doen.'' 

1 minuut lezen