Laatste nieuws

Goed nieuws! Glasvezel voor Kralingen-west

Goed nieuws! Kralingen-west krijgt als eerste wijk in Rotterdam een nieuw glasvezelnetwerk. Dit betekent dat iedereen in Kralingen-west een gratis glasvezelaansluiting in huis kan krijgen.

1 minuut lezen

'Schotse miljardair gaat glasvezelnet in Rotterdam financieren'

De Schotse miljardair Irvine Laidlaw gaat ruim €200 mln investeren in de aanleg van glasvezel in de gemeente Rotterdam. In vijf jaar tijd krijgen daarmee alle 300.000 huishoudens en bedrijven in de stad aansluiting op snel breedbandinternet.

1 minuut lezen

'Heel Rotterdam moet aan de glasvezel'

Over vijf jaar zijn alle Rotterdamse huishouden voorzien van glasvlezel. Als het aan L2Fiber ligt tenminste. Oprichter Oscar Kuiper begrijpt best dat mensen sceptisch zijn over die ambitie. ,,Maar we gaan het écht doen.'' 

1 minuut lezen

Bezoek een informatieavond!

Wij organiseren binnenkort een aantal informatieavonden in Kralingen. Hier informeren wij je graag over het belang van glasvezel, alle voordelen en over L2Fiber Rotterdam. Ook zijn de providers aanwezig om meer te vertellen over hun aanbod. Kortom, we geven antwoord op al je vragen!

1 minuut lezen

L2Fiber Rotterdam gaat 295.000 woningen ‘verglazen’

L2Fiber Rotterdam zet de ambitie neer om in heel Rotterdam glasvezel aan te leggen. Te starten in juli met het aansluiten van circa 12.000 woningen in Kralingen-west. Daarna wordt de campagne uitgerold naar alle andere wijken in Rotterdam.

1 minuut lezen