Glasvezel in mijn wijk?

L2Fiber Rotterdam streeft naar een glasvezelnetwerk voor de hele stad. Het doel is om Rotterdam sneller, schoner én slimmer te maken en voorop te laten lopen als het gaat om connectiviteit. Binnen Europa en – waarom niet? – overal ter wereld. Maar je moet ergens beginnen. En ergens is in dit geval Kralingen-west.

Bewoners van deze wijk kunnen de komende periode een gratis glasvezelaansluiting krijgen. Enige wat zij hoeven te doen is de deur te openen voor onze aannemer Van Gelder Telecom, die momenteel in de wijk aanwezig is om te schouwen. Deze aansluiting blijft overigens inactief tot je een abonnement afneemt bij een van de serviceproviders. De aanleg van het netwerk kost je als bewoner dus niets. Jij betaalt alleen het abonnement bij je nieuwe serviceprovider. En je bepaalt zelf wanneer je dit doet.

Ook glasvezel voor jou? Doe de postcodecheck!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

postcodecheck

Help ons mee! Word ambassadeur van L2Fiber Rotterdam

Ben jij een beetje thuis in Kralingen? En kom je onder de mensen, bijvoorbeeld op een vereniging? Dan kun je ons helpen. Als jij net zo enthousiast over glasvezel bent als wij, dan ben je een ideale ambassadeur. Het is super als je andere buurtbewoners meekrijgt; als ook zij zich aanmelden bij een van de serviceproviders Glasnet, Teleplaza, TriNed, Hollands Glas of SNLR.nl. Zodat zoveel mogelijk mensen de noodzaak inzien van een snel, stabiel en duurzaam glasvezelnetwerk voor onze stad.