fbpx

Glasvezel in mijn wijk?

L2Fiber Rotterdam streeft naar een glasvezelnetwerk voor de hele stad. Het doel is om Rotterdam sneller, schoner én slimmer te maken en voorop te laten lopen als het gaat om connectiviteit. Binnen Europa en – waarom niet? – overal ter wereld. Maar je moet ergens beginnen. En ergens is in dit geval Kralingen-west.

Bewoners van deze wijk kunnen de komende periode een gratis glasvezelaansluiting krijgen. Enige wat zij hoeven te doen is de deur te openen voor onze aannemer Van Gelder Telecom, die momenteel in de wijk aanwezig is om de woningchecks te verrichten. Deze aansluiting blijft overigens inactief tot je een abonnement afneemt bij een van de dienstenaanbieders. De aanleg van het netwerk kost je als bewoner dus niets. Jij betaalt alleen het abonnement bij je nieuwe dienstenaanbieder. En je bepaalt zelf wanneer je dit doet.

Ook glasvezel voor jou? Doe de postcodecheck!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

postcodecheck

Steun van gemeente Rotterdam

L2Fiber Rotterdam gaat glasvezel aanleggen in heel Rotterdam. Hiermee verbeteren we de digitale infrastructuur van de stad en zorgen we dat we zijn voorbereid op de toekomst. Dit is geen project van de gemeente Rotterdam zelf, maar de gemeente vindt het wel zeer belangrijk voor de toekomst van de stad. Daarom ondersteunt de gemeente het project van L2Fiber Rotterdam waar zij dit kan. Meer informatie over glasvezel in Rotterdam vind je op deze gemeentepagina.