Sticker

Glasvezel in mijn wijk?

L2Fiber Rotterdam streeft naar een glasvezelnetwerk voor de hele stad. Het doel is om Rotterdam slimmer te maken en voorop te laten lopen als het gaat om connectiviteit. Binnen Europa en – waarom niet? – overal ter wereld. Maar je moet ergens beginnen. En ergens is in dit geval Kralingen.

Van de bewoners van dit gebied hebben we een ‘Go!’ nodig. Minstens 25% van de huishoudens en ondernemers moet ja zeggen tegen het plan door zich vóór 8 oktober 2018 aan te melden bij een van de serviceproviders. Zodra we dat percentage binnen hebben, gaan we direct aan de slag. Dan leggen we het netwerk aan. Op onze kosten, welteverstaan. Jij betaalt alleen je abonnement.

Ook glasvezel voor u? Doe de postcodecheck!

Bent u geïnteresseerd en wil je meer weten?

postcodecheck

Planning in Kralingen-west

1
Voorbereidingen met lokale ambassadeurs
In voorbereiding
2
Vraagbundeling
18 juni - 8 oktober 2018
3
Deadline vraagbundeling (minimaal 25%)
8 oktober 2018
4
Voorbereiding bouw
Vanaf juli 2018

Help ons mee! Word ambassadeur van L2Fiber Rotterdam

Ben jij een beetje thuis in Kralingen? En kom je onder de mensen, bijvoorbeeld op een vereniging? Dan kun je ons helpen. Als jij net zo enthousiast over glasvezel bent als wij, dan ben je een ideale ambassadeur. Het is super als je andere buurtbewoners meekrijgt; als ook zij zich aanmelden bij een van de serviceproviders Glasnet, Teleplaza, TriNed, Hollands Glas of SNLR.nl. Zodat we de grens van 25% halen en van start kunnen met de aanleg van het netwerk.