fbpx

Vacature Operationeel Technisch Projectleider

 

Ben jij die zelf startende, ondernemende teamspeler die toe is aan een stap in jouw carrière? Wil jij mee bouwen aan de groei van ons bedrijf? En zoek je een innovatieve werkomgeving? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn wij?

Hallo! Even voorstellen: L2Fiber. Wij leggen een nieuw, duurzaam glasvezelnetwerk aan voor woningen in Rotterdam. Een relatief jonge organisatie met een flinke dosis kennis en ervaring in huis.

 

Wat ga je doen;

Wegens de groei van ons mooie bedrijf is deze nieuwe functie ontstaan. De Technisch Projectmanager krijgt het drukker en drukker en wij zijn dus op zoek naar een collega die een deel van die verantwoordelijkheden op zich gaat nemen.

Met jouw technisch inzicht en organiserend vermogen weet je gedurende het gehele project de risico’s te lokaliseren, te beheersen en zie je toe op kosten, kwaliteit en levertijd. Naast het managen van de diverse projecten, wordt er van je verwacht dat je continu en creatief meedenkt met verbetertrajecten in projecten. Een aantal van de taken in jouw rol zijn:

>Toezien op een goede technische uitvoering, beheersen van risico’s en bewaken van planningen en processen;
>Initiëren en voorstellen van verbeteringen ten behoeve van de gehele organisatie;
>Rapporteren over de voortgang van de verschillende projecten aan de directie;
>Het hebben van een helikopter view over de verschillende processen zoals bouw en quality assurance
>Het herkennen van de impact van wijzigingen op de organisatie;
>Het bewaken van de verdeling van de taken en nauw samenwerken met het interne team.

 

Wie ben jij;

Jij hebt een Hbo opleiding afgerond in een technische richting en ervaring op management niveau of de ambitie om daarin door te groeien. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring binnen een projectomgeving. Communicatie is een van jouw sterke kanten, je bent een verbinder en bent ondernemend! Je hebt een positieve instelling en staat voor resultaat en bent een fijne collega om mee te werken. Daarnaast ben je niet vies van bijspringen waar nodig en weet je hoe je je handen uit de mouwen moet steken. Nederlands en Engels beheers je beide goed en je kunt overzicht houden in je werk. Voor deze rol ben je 40 uur per week beschikbaar.

 

Waarom jij bij ons wil werken!

Wij zijn een Rotterdams bedrijf met diezelfde mind set. Niet lullen maar poetsen, korte lijnen en ruimte voor eigen inbreng! Je krijgt er leuke en gezellige collega’s bij die allemaal hun verantwoordelijkheid nemen binnen de vrijheid van hun rol. Iedere dag een verzorgde lunch, flexibele werktijden en de kans om mee te groeien in onze organisatie. Jouw salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Ben je enthousiast over deze rol en denk je dat deze functie jou op je lijf geschreven is? Stuur dan jouw motivatie en cv naar info@l2fiber.nl T.a.v. Esther Klip