fbpx

Drie maanden gratis internet

Woon jij in Kralingen en heb jij een brief van ons gehad? Dat is dan supergoed nieuws want dan kun jij je opgeven voor Drie Maanden Gratis Internet met maar liefst 1.000 Mbit/s!

Hoe werkt het?

Als je een brief gehad hebt, kun je naar de volgende link om je op te geven. Wij nemen contact met je op als je geselecteerd bent. Wij maken een afspraak met je om thuis de aansluiting te realiseren. Zodra wij zijn geweest, kun je meteen ervaren hoe snel 1.000 Mbit/s is! Na circa drie weken ontvang je een link om deel te nemen aan een enquête. (In totaal zijn er twee enquêtes; één halverwege en één aan het einde van de drie maanden.).

De apparatuur ontvang je in bruikleen, daar onderteken je de bruikleenovereenkomst voor. Deze staat op de pagina van de Drie Maanden Gratis Internet actie en nemen wij uiteraard mee als wij bij jou langs komen.

Wat als je na de drie maanden geen internet via glasvezel meer wilt?

Stel dat je na de drie maanden geen internet via glasvezel wilt, kun je ons contacteren. Wij komen dan de spullen (apparatuur) ophalen bij jouw thuis. Uiteraard ontvang je geen factuur van de afgelopen drie maanden. Wil je in de toekomst wel een abonnement via glasvezel, kan dat uiteraard. Je bent dus vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Wat als je na de drie maanden graag internet via glasvezel wilt?

Ben je enthousiast? Leuk! Je kunt dan een provider naar wens uitkiezen. Hier zie je ons aanbod. Ons advies; het is slim in de drie maanden ‘proef’periode alvast een provider naar wens te contacteren. Zo kun je direct van de drie maanden gratis internet overstappen naar je (nieuwe) provider!

Uiteraard krijg je ook in deze situatie over de eerste drie maanden geen factuur van ons. Je gaat pas betalen zodra je een contract hebt gesloten met een provider.

Wat als je graag mee wilt doen met deze actie maar je geen brief hebt ontvangen? 

Leuk dat je enthousiast bent! Stel dat jij in een wijk/straat woont waarin je veel buren (die ook aangesloten zijn op het L2Fiber Netwerk) kunt enthousiasmeren voor deze actie, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Heb je nog een andere vraag? Ook dan helpen we je graag, neem hier contact op.