fbpx

Goed nieuws! Kralingen-west krijgt als eerste wijk in Rotterdam een nieuw glasvezelnetwerk. Dit betekent dat iedereen in Kralingen-west een gratis glasvezelaansluiting in huis kan krijgen.

Als bewoner kost de aanleg van het netwerk en de glasvezelaansluiting in huis helemaal niets. Ook ga je geen verplichting aan. De glasvezelaansluiting blijft inactief tot je een abonnement afneemt bij een van de deelnemende serviceproviders. Dit zijn momenteel TriNed, Glasnet, Teleplaza, Hollands Glas en SNLR.nl.

Zodra we groen licht krijgen van de gemeente gaan de graafwerkzaamheden van start en houden we je via verschillende kanalen op de hoogte van de planning. Inmiddels zijn medewerkers van onze aannemer Van Gelder Telecom gestart met de schouw. Zij kijken hoe de glasvezelkabel in jouw huis gebracht kan worden. Zet jij de deur voor ze open?